Nabídka






Letní turnaj na Lokomotivě v tropické sobotě

Míla

6.6.2015

Reportáže

Přečteno: 3393


S ohledem na krutě tropický dnešní den není myslím celková účast sedmi hráčů (dopoledne 5 a odpoledne 2) zas tak hroznou bilancí prvního dne Letního turnaje, který se hrál v herně Lokomotivy Vršovice v kategoriích nejmladšího a staršího žactva a dorostu.


Dopoledního turnaje nejmladšího žactva se zúčastnilo pět hráčů, kteří hráli systémem každý s každým a následně se odehrál jeden zápas čtyřher. Vítězem se dle očekávání stal Václav podtazil (TTC Praha), který neztratil ani set a spolu s Matějem Mikulou (SK Vršovice) vyhrál čtyřhru.

 

Od 14 hodin se ve společném turnaji hrály kategorie staršího žactva a dorostu. Zúčastnili se dva hráči kategorie staršího žactva, kteří byli vyhodnoceni i v kategorii dorostu. Odehráli spolu dva zápasy. Vítězem se stal Filip Veselý (Loko vršovice), který svoji soupeřku Kateřinu Rosovou (SK Hamr) porazil dvakrát 3:0.

 

Zítra turnaj pokračuje od 9.00 kategorie mladšího žactva, kde očekáváme účast šesti až osmi hráčů.

 

Podrobnou reportáž s výsledky, celkovým pořadím a též pořadím celé série Velké ceny CZ Karlín najdete v tomto článku. Kdo přišel neprohloupil, protože v herně Lokomotivy bylo docela příjemně. O to horší tepelný šok nás čekal po ukončení turnaje, když jsem vyšli z herny ven.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pondělí
16.09.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha