Nabídka






Prázdninové kempy stolního tenisu v Karlíně

Míla

19.4.2009

Pozvánky

Přečteno: 4895


Na prázdniny jsme pro vás připravili v Centru zábavy dva týdenní kempy stolního tenisu pod vedením zkušeného trenéra Václava Hrabě.


Na přelomu prázdnin se budou v termínech od 27. 7. do 1. 8. a od 2. 8. do 7. 8. konat dva kempy stolního tenisu. Každý kemp trvá šest dní. Prvních pět dní se trénuje. Maximální kapacita každého kempu je 36 hráčů ve třech družstvech po 12 hráčích (vždy 2 hráči na jeden stůl). Každá skupina bude trénovat dopoledne dvě hodiny a odpoledne dvě hodiny. V ideálním případě, kdy se naplní všechny tři družstva, bude družstvo začátečníků trénovat od 8 do 10 hodin a od 14 do 16 hodin, družstvo středně pokročilých hráčů od 10 do 12 hodin a od 16 do 18 hodin a družstvo pokročilých od 12 do 14 hodin a od 18 do 20 hodin. Od 20 do 22 hodin bude herna k dispozici všem účastníkům kempu pro volné hraní. Šestý den je věnován turnaji, který se bude hrát ve skupinách, z nichž postoupí všichni účastníci do „pavouků“, kde se již bude hrát vyřazovacím způsobem. Turnajem bude kemp zakončen.

Základní cena kempu je 1.500,-- Kč. Ta obsahuje trénink v herně a trenéra (2 x 2 hodiny denně x 5 dní = 20 hodin tréninku).

Ke kempu je možno si objednat stravu (obědy a večeře) v ceně 1.400,-- Kč v restauraci naproti herně, kde bude kemp probíhat. Pro případné mimopražské účastníky můžeme zajistit po dohodě i ubytování hotelového typu v cenové relaci cca 300,-- až 400,-- Kč/osoba a noc a nebo provizorní ubytování ve vlastním spacím pytli na zemi přímo v areálu Centra zábavy, kde bude kemp probíhat, za 30,-- Kč/osoba a noc.

Mimopražští účastníci mohou využít čas mezi tréninky k návštěvě pražských památek, k nimž budou mít z herny, kde kemp probíhá, dobré spojení. Centrum zábavy je cca 200m od stanice metra Křižíkova.

Hlavním trenérem na kempu je Václav Hrabě. Od osmnácti let hrál první ligu za Teslu Žizkov, kde také trénoval mládež jako trenér licence B. Dále tam také vedl druholigové družstvo žen. Po úrazu páteře na několik let přestal sportovat a později přestoupil do Olympu Praha, kde několik let hrál druhou ligu a třetí ligu. Zde opět trénoval mládež. Minulý rok Olymp sestoupil z třetí ligy do divize, kde letos bojují o návrat do třetí ligy v play of.

Pokud máte o náš kemp zájem, můžete se přihlásit a informovat buď telefonicky nebo osobně v recepci Centra zábavy a nebo emailem kemp(zavináč)centrumzabavy.info. Do přihlášky uveďte, o který termín kempu máte zájem, na jaké úrovni hrajete – rekreačně začátečník, mírně pokročilý nebo pokročilý či výkonnostně (uveďte, jaký druh soutěže hrajete, třeba PRST 3. třída). Dále uveďte, zda budete mít zájem také o stravu (možno odebrat pouze oběd bez večeře za poloviční cenu) či zda budete mít zájem o ubytování a jakého typu. Případné ubytování budeme zajišťovat individuelně a v případě o jeho zájem hotelového typu je potřeba se přihlásit co nejdříve, aby jej bylo možno ještě zajistit.

V průběhu kempu je možno využít i našich doplňkových aktivit – malé posilovny, stolního fotbalu či šipek. Využijte prázdnin k zlepšení své hry stolního tenisu pod vedením zkušeného trenéra Václava Hrabě.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
08.09.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha