Nabídka






Nábor nových členů - rekreačních hráčů

Míla

25.8.2009

Různé

Přečteno: 4569


Od září provádí TTc Praha - klub rekreačního stolního tenisu opět nábor nových členů a to jak do oddílu pondělního tak do oddílu středečního. Nemáte-li s kým hrát, je to příležitost pro vás.


Pondělní oddíl přijímá nové členy od úplných začátečníků po mírně pokročilé. Hraje se v pondělí od 17 do 21 hodin. Oddíl má dlouhodobou soutěž – Ligu TTC Praha, která je rozdělena podle výkonnosti na 1. až 3. ligu. Noví členové budou zařazeni do 3. ligy. Hraje se dvoukolově každý skaždým po celý školní rok.

Liga TTC Praha je zpestřena několika jednorázovými turnaji dvouher a čtyřher, které s ehrají na podzim – Podzimní pohár, před Vánocemi – Vánoční pohár, kolem března – Mistrovství TTC Praha a kolem Velikonoc Velikonoční pohár. V závěru sezóny – květem až červen se hrají kontrolní turnaje, jeden kontrolní turnaj proběhne i na přelomu září a října.

Půlroční členský příspěvek je 200,-- Kč + oddílový příspěvek 1.200,-- Kč (celkem 1.400,-- Kč), v čemž je obsažen i poplatek za stoly. Na jednho hráče vychází zhruba 90 minut hry týdně.

Středeční oddíl je teptrve ve stavu zakládání a jsou zde spíše hráči středně pokročilé výkonnosti. Z důvodu malého počtu hráčů zd ezatím není organizován žádný společný program, alůe až členů přibude, počítá se také s Ligou TTC Praha a turnaji. V současné době oddílový příspěvek na pololetí činí 1.100,-- Kč, což obsahuje hodinu hraní týdně. Výše bude upravována v závislosti na počtu člůenů a počtu stolů, které si hráči rozhodnou zamluvit.

Oddíl žáků přijímá nové žáky od 9 do 15 let, kteří trénují dvakrát týdně – v pondělí a středu od 15 do 16.30 hodin. Oddílový příspěvek činí na pololetí 2.000,-- Kč. Oddíl trénuje trenér licence C. Vhodné pro začátečníky i mírně pokročilé. V průběhu pololetí je možno žáky roztřídit do dvou skupin – na rekreační hráče a hráče, kteří budou mět zájem hrát závodně jako registrovaní.

CZ liga je volná soutěž TTC Praha, do které se můžete přihlásit v průběhu září. Více informací najdete zde.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
08.09.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha