Nabídka






Pozvánka na tiskovou konferenci Centra zábavy

Míla

22.9.2009

Informace

Přečteno: 4645


Zveme vás na tiskovou konferenci, kterou pořádáme dne 1. 10. 2009 od 10.00 hodin v předsálí Centra zábavy.


Centrum zábavy bylo otevřeno 19. 1. 2009. Jeho hlavní aktivitou je herna stolního tenisu pro veřejnost, v které se nachází 7 stolů značky Stiga. Od pondělí do čtvrtka je otevřeno od 14 do 22 hodin, v pátek obtýden od 18 do 22 hodin a o sobotách, nedělích a svátcích jsou zde pořádány turnaje stolního tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích.

Pro ty, kdo hrají rádi stolní tenis má herna několik nabídek:

1) Jste-li dvojice nebo parta lidí, můžete si zde pronajmout stůl a zahrát si. Nemáte-li pálky, je možno si je zapůjčit, možno si i zakoupit míčky a to jak po kusech tak celé krabíčky.

2) Jste-li sám a nemáte-li si s kým zahrát, nabízíme vám hned několik možností:

a) V pondělním oddílu, který hraje rekreačně již 18 rokem jsou volná ještě tři místa. Členové oddílu hrají v časovém rozmezí od 17 do 21 hodin a to dlouhodobou soutěž jednotlivců rozdělenou podle výkonnosti, jednorázové turnaje a zbyde i čas na trénování či pinkání.

b) Další oddíl pro rekreační hráče zakládáme ve středu, kde jsme zatím tři. To jke šance pro pokročilejší hráče, kdeří zde najdou vyrovnané spoluhráče (zatím co v pondělním oddílu by se museli do lepší skupiny probojovat hrou se slabšími hráči).

c) Dětem do 15 let nabízíme oddíl žáků, který trénuje v pondělí a středu od 15 do 16.30 hodin pod vedení trenéra licence C.

d) Pro ty, kdo by si čas na hraní našli, ale dělá jim problém pavidelnost, je určena CZ liga, která je soutěží jednotlivců. Zde si hráči dojednávají termíny zápasů individuálně, jak jim to vyhovuje.

3) Chcete-li se zdokonalit ve hře, pořádáme zde každý čtvrtek od 18 do 20 hodin skupinové tréninky, které vede zkušený trenér Václav Hrabě.

4) Pro větší skupiny nabízíme pronájem části herny v pátek na vlastní turnaje, např. podnikové turnaje, které jsme schopni v případě zájmu sami uspořádat na klíč.

5) V herně máme k dispozici také robot na stolní tenis, na kteém si mohou zájemci zatrénovat údery, které potřebují zdokonalit.

Z ostatních činností Centrum zábavy nabízí:

1) Kondiční cvičení pro lidi středního až seniorského věku ve čtvrtek od 10 do 11 hodin – Timegym.

2) Možnost zahrát si šipky a stolní fotbal. V nich plánujeme uspořádat i turnaje.

3) Protože mezi účastníky turnajů stolního tenisu je dost šachistů, plánujeme uspořádat o šachové turnaje neregistrovaných.

4) V rámci Centra zábavy působí i Klub stolních her a šipek, který shání zájemce, kteří by měli zájem si občas zahrát stolní hry jako Osadníci z Katanu, Carcassonne, Amun Re, Sankt Petersburg a další.

Těšíme se na vaši účast. Předpokládaný konec tiskové konference je do 11 hodin.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
18.10.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha