Nabídka






Herna sobě 2 - pomozte také

Míla

17.4.2014

Výzvy

Přečteno: 3659


Včera se sešla valná hromada TJ Stolní tenis Praha, která podpořila iniciativu TTC Praha na vylepšení hery Centrum zábavy Karlín. Protože herna na toto vylepšení nevydělá, budou se na něj skládat hráči, kteří zde hrají. Přidáte se také?


Valná hromada TJ Stolní tenis Praha schválila záměr na koupi levného linolea a jeho položení na podlahu v hale. Půjde o „zbytkové“ linoleum, kde jde o zbytky z rolí širokých 2, 3 nebo 4 m a dlouhých do dvou a půl metru. Takovéto lino vyjde na cca 50 až 60 Kč za metr čtvereční. Dále chceme obložit bílé zdi tmavě zelenou síťovinou, která nejenom schová pro pingpong nepříjemnou bílou barvu, ale změkčí zdi, takže po nárazu do ní nebudou míčky tolik praskat. Takovouto síťovinu má ve své herně například Lokomotiva Vršovice. Současně plánujeme i oddělit síťovinou ve formě závěsu stoly č. 5 a 6, kde hraje TTC Praha mistrovské utkání a popř. i stoly č. 1 a 2, kde se některé dny hrají také mistrovská utkání.

Na tato vylepšení se začali skládat hráči TTC Praha. Někteří z nich se už zapojili do akce Herna sobě 1, která umožnila obnovu stolů. Dnes už původní stůl je pouze jako stůl č. 7. Stoly č. 5 a 6. jsou závodní stoly lepší úrovně, stoly č. 1 a 2 jsou rovněž závodní stoly a stoly č. 3 a 4 jsou standardní stoly rekreační úrovně. V této akci většina hráčů darovala částku 500,-- Kč.

TTC Praha vyzvalo na nedávné konferenci své členy, aby ti, kdo přispěli již do akce Herna sobě 1 (500,-- Kč), darovali alespoň 300,-- Kč a ti kdo se dosud do akce Herna sobě nezapojili, aby darovali alespoň 500,-- Kč. Je jasné, že jde o doporučenou částku. Takže důchodci se zřejmě budou držet spodní hranice, hráči s lepšími příjmy darují třeba po 1.000,-- Kč.

Nevíme přesně, kolik se vybere. Proto byly stanoveny priority. Nejprve se vybaví linoleem a síťovinou stoly č. 5 a 6, na nichž se hraje nejvíc soutěžních utkání. Potom, zbydou-li peníze, dojde na stoly č. 1a 2, na kterých se hrají také soutěže. A až poslední v pořadí budou stoly č. 3 a 4.

V případě, že by došlo po těchto vylepšeních ke zdražení ceny za nájem stolu (o 10,-- až 20,-- Kč za hodinu), zavázala se herna, že by se toto zdražení nevztahovalo na ty, kdo přispějí na vybavení darem nejméně 500,-- Kč, popř. 300,-- Kč v případě, že se již zapojili před časem do akce Herna sobě 1.

V současné době má TJ Stolní tenis Praha podepsánu nájemní smlouvu až do 31. 7. 2015 a je vyhlídka, že zde herna bude ještě dva až tři roky. Takže investice v tomto rozsahu, jehož objem vychází kolem 30.000,-- Kč, se určitě vyplatí.

Peníze můžete přispívat na běžný účet 2300070018/2010 (transparentní účet u FIO banky), přičemž do zprávy pro příjemce uveďte své jméno a Herna sobě 2. Na dar jsme schopni sepsat darovací smlouvu. Účelem je podpora sportu a jde tedy o dar, který lze uplatnit při odpočtech daní. Přispět můžete i hotově v recepci Centra zábavy v provozní době. K samotné realizaci plánujeme přistoupit v průběhu června 2014, kdy v prvním týdnu vyhodnotíme, na jak velký rozsah budeme mít finanční prostředky.

Všem, kdo popoří náš zájem naši hernu vylepšit, předem moc děkujeme.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pondělí
16.09.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha